99,9% -os Természetes ÖKO-BIO
                       mert talán 100% nincs is!?
         t       Skype:poppey196  
MENÜ

Nyírfa nedv biológiai és természtes hatásai, tulajdonságai

 

 

imagescaiybykl.jpg 

 

Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő. A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásra, és a benne rejlő számtalan éltető elem palackozására. A nyírfanedv, a nyírfa gyökeréből, az ágak felé áramló, tápanyagokban gazdag esszencia, a nyírfa vére. A nyírfanedv emberi beavatkozás nélkül, a természet által jön létre. Kitűnő minőségű bio és organikus termék. A nyírfanedv oldott, ionizált részecske állapotban a sejtek szintjén szívódik fel. Megfiatalítja a testet, létrehozva a homeosztázis egyensúlyát. A Nordic Koivu nyírfanedv élelmiszertermék, kiemelkedően értékes biológiai szempontból, megkötések nélkül javallott a test teljes egyensúlyának visszaállításához. Az éves edzések és versenyek idején, a profi sportolók számára bioaktív izotóniás ital. Megakadályozza a túlhajszoltság szindrómát, segíti a pH egyensúlyának fenntartását, visszaszerzését. A termék további összetevői antioxidánsként szolgálnak. A nyírfakivonat vitális anyag, mivel a magában oldott ásványokat és nyomelemeket a szervezet maradéktalanul hasznosítja, ugyanakkor a test káros anyagait magába szívja, egyúttal frissít, méregtelenít és lúgosít.

 

 

imagescayvy4o9.jpg
1 évben, csak egyszer palackozható
Egészségének és jólétének záloga 1 nyírfaesztendő vitális ereje. A nyírfanedv 1 éve:
Nyár - Nyáron a nyírfák magukba szívják és elraktározzák a napfényből származó energiát és egyéb tápanyagokat, hogy a következő évben használják fel azokat a növekedéséhez. Ősz - Ahogy az őszi nappalok rövidebbé és hidegebbé válnak, a nyírfák a nyár alatt felhalmozott energiát a gyökereikben tárolják, várva a tavaszt és ezzel a fa felébredését.
Tél - A hosszú és hideg tél alatt a nyírfák pihennek. Energiaraktáraik biztonságban vannak a gyökerekben. Tavasz - Amint megjön a tavasz, a nappalok hosszabbak lesznek és a hó olvadni kezd, a nyírfák felébrednek és a gyökerükben tárolt energia által készen állnak az új növekedési időszakra. A Nordic Koivu nyírfanedv, a nyírfa vére, a földből felszívott víz, keveredve a gyökerekben tárolt tápanyagokkal. Használja külsőleg és belsőleg. Egészségére!

imagescahrfw5t.jpg
Milyen az íze a nyírfanedvnek?
Hasonlít a friss víz ízéhez, egy kis édeskés mellékízzel, valamint a fa aromájával. Az első korty után rájön, hogy sohasem kóstolt ehhez foghatót: könnyed, frissítő íz, a nyírfa aromájával. A második, majd a harmadik korty után érzi a nyírfakivonat enyhe édességét. Az íz az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, az íze ugyanolyan élénkítő, mint tartalma. Az eredeti Nordic Koivu nyírfakivonat íze a tiszta finn erdők szívéből származik.

 

 

nyirfau.bmp


Nyiranedv Öszzetevők
A Nordic Koivu nyírfanedv, színtelen folyadék, amely betulint, komplex szerves savakat (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav…), ásványi anyagokat (makroelemek, mikroelemek, nyomelemek, főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére) tartalmaz kimutatható mennyiségben. Összetevői alapján a Nordic Koivu nyírfanedv egy magas biológiai hasznosulású, természetes élelmiszertermék. Nyírfanedvvel egészségesebben, szebben, fittebben, karcsúbban A nyírfanedv az erős savakat semlegesíti, mérgező hatásukat közömbösíti, megteremti a sav-bázis egyensúlyt, támogatja a tápanyagok beépítését, serkenti az enzimek működését. Köszönhető ez a szerves összetevőknek és kiemelkedően magas nátrium, a kálium, a kalcium és a magnézium tartalmának. Amikor a nyírfanedv reakcióba lép a savakkal, az eredmény kevesebb káros melléktermék, amelyeket azután a test már ki tud üríteni. Egy egészséges test szükséghelyzet esetére rendelkezik tartalékkal ezekből az ásványi anyagokból. De ha a táplálkozással nem kerül be elég belőlük a szervezetünkbe, vagy ha stressz hatására elfogy a tartalék, akkor a test máshonnan szerzi be őket, vagyis kivonja őket a csontokból, a fogakból, az erekből, az izmokból… (csontritkulás, fogszuvasodás, visszér, keringési zavar, magas vérnyomás, izomgörcsök…). Ha az elsavasodás túl erőssé válik ahhoz, hogy a vér ki tudja egyensúlyozni, akkor a felhalmozódott savmennyiséget a szervezet a szövetekbe nyomja, hogy ott raktározza el (narancsbőr, zsírpárnák). Ez úgy történik, hogy a nyirokrendszer (immunrendszer) semlegesít belőle annyit, amennyit csak tud, majd megpróbál megszabadulni a többitől. Sajnos, a „megszabadulni" a többi savtól annyit jelent, hogy visszanyomja azt a vérbe. Amikor a savas melléktermékek bekerülnek a véráramba, akkor a keringési rendszer folyékony formában próbál megszabadulni tőlük a tüdőkön vagy a veséken keresztül. Ha túl sok ilyen savas hulladék keletkezik, akkor ezek lerakódnak a különböző szervekben, a szívben, a hasnyálmirigyben, a májban és a vastagbélben, vagy pedig a zsírszövetek kötik meg őket a mellekben, a csípőn, a combokon, a hason - és még az agyban is. A savak savanyítanak, azaz öregítenek és ez nem csak a külső kivetítőkön (haj, bőr, köröm, kötőszövet) lesz látványos, hanem életminőségünkön (szellemi és fizikai aktivitásunkon) is nyomot hagy, megteremtve ezzel betegségek sokaságát (civilizációs megbetegedések).

 
imagesca26c6sd.jpg

Önnek csak Élveznie kell a Nordic Koivu nyírfakivonatból fakadó éltető erőt!
A Nordic Koivu kivonatban a nyírfa növekedéséhez gazdag tápanyagok széles palettája megtalálható, mindezen alapanyagok az emberi test egészségét, fittségét, szépségét hivatottak szolgálni. A Nordic Koivu nyírfakivonatban a természet saját életereje gyűlt össze. Ez a kivételes nyírfanedv egy pohár tiszta egészség és jólét, amely a természet eme saját egészségitalának minden cseppjében megtalálható. A finom és üdítő Nordic Koivu nedű bármikor, bármilyen alkalomra megfelelő ital. Igyon egy pohárral ebből a természetes gyógyitalból, hogy elűzze szomját és kényeztesse testét! A nyírfanedv külsőleg is alkalmazható különböző bőrirritációk kezelésére és kozmetikai termékként is, a bőr üdesége, szépsége érdekében. A Nordic Koivu egy 100%-ig tiszta, természetes nyírfakivonat, amelyet Finnországban termelnek ki, gyártási technológiája szabadalommal védett. Az üvegezés során semmiféle adalékanyagot nem adnak a folyadékhoz, nem kerül sor hőkezelésre, illetve egyéb módosításokra. Ezt a nagyon különleges anyagot maga a természet állítja elő. Oly sokrétű és páratlan nedv kerül palackozásra a nyírfából, hogy a teste hálás lesz ezért a természetes italért. A Nordic Koivu nyírfakivonat páratlan esszencia.

 


nyirfa.jpg


Ajánlott fogyasztás:
Naponta 50 ml-től egészen 200 ml-es adagmennyiségig. A fogyasztandó mennyiséget mindig meghatározza az egyén életmódja és a környezeti változók (hőmérséklet, páratartalom) függvénye. A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Fogyasztás előtt rázza fel a palackot. Belsőleg: Tálalja hidegen! Külsőleg: Hajhullás, korpásodás, zsírosodás és fejbőr viszketés kezelésére, masszírozza a hajas fejbőrbe be és hagyja megszáradni. Bőrirritációkra és a bőr újjáépítésére, masszírozza vagy fújja be vele az érintett bőrfelületet.

 

imagescayiryaq.jpg

 

 

 

 

Asztali nézet