99,9% -os Természetes ÖKO-BIO
                       mert talán 100% nincs is!?
         t       Skype:poppey196  
MENÜ

Segítség az alábbi kérdésekre!!!

 

Meddig őrzi meg a szavatosságát?

A gyártási időtől számított 2 évig őrzi meg  a szavatosságát. A gyártási időt a címkén lévő dátumsor tartalmazza.

Felbontás után meddig őrzi meg a szavatosságát?

Felbontás után 3 napig őrzi meg szavatosságát. (az üvegen rögzítettek alapján)

Saját tapasztalat alapján, felbontás után körülbelül 2 hétig biztonsággal fogyasztható, ekkor tárolása már csak hűtőszekrényben ajánlott.

Hol tároljam?

Hideg,hűvös helyen. Optimális a 2-10 C fok körüli tárolás.

Mennyit fogyasszak belőle?

Számos cikk jelent meg a fogyasztással kapcsolatban. Személyes tapasztalat alapján 100-250 ml/ nap.

Tartalmaz-e cukrot, tartósítószert vagy más hozzáadott adalékot?

A termék nem tartalmaz cukrot, tartósítószert  és más hozzáadott adalékot sem. Direkt lé, amit közvetlenül a gránátalma magjából préselnek.

Hogyan jut el hozzám?

Postai úton. Törékenység biztosítva, 2 napos szállítási garanciával, melynek költsége fix 1950 Ft. Postai úton maximum 18 liter adható fel egyszerre mivel 1 csomag maximális súlya 30 kg lehet.

18 liternél többet szeretnék rendelni egyszerre, mi a teendő?

Egyeztetés alapján megoldható a személyes átvétel. Másik lehetőség a több csomagban való postázás, így értelemszerűen 18 literenként 1950 Ft-os postaköltséggel kell számolni.

Megsérült a csomag, mi a teendő?

Sajnos a legnagyobb elővigyázatossággal csomagolt küldemény esetén is előfordul, hogy a postai út során eltörik a termék.(eddigi tapasztalat szerint 20-ból 1 alkalommal) Ilyenkor a posta jegyzőkönyvet állít ki a történtekről, amely bizonyítja, hogy ők hibáztak. A megrendelő ilyenkor két dolgot tehet:

1. Átveszi a küldeményt sérülten és ilyenkor ő érvényesíti a kárigényét a postával szemben. Ez annyit jelent, hogy bemegy a helyi postahivatalba, a jegyzőkönyvel és a törött termékkel és tesz egy kárbejelentést, amiben egyben igényt tart kártérítésre is. A kárigényt a posta 2-3 héten belül dolgozza fel és utalja ki a megítélt kártérítési összeget. A csomag minden esetben  maximális összegű értéknyílvánítással kerül feladásra, ez jelenleg 20000 ft, azaz a posta ilyen értéken tartja nyílván a küldeményt. Példaként: ha 6 üveggel rendelt és abból 2 eltörött akkor a postától (20000 / 6)*2= 6666 Ft összegű kártérítést igényelhet.  A maximális 18 üveg esetében, amennyiben 1 eltörik : (20000 / 18)*1= 1111 Ft összegű kártérítést igényelhet.

2. Nem veszi át a küldeményt. Ezzel egyidőben telefonon vagy emailben jelzi a történteket és a kért mennyiség legrövidebb időn belül újra lesz küldve. Ekkor értelemszerűen a kárigényt a postával szemben a feladó érvényesíti.

A termék záró kupakja más színű, miért?

Gyártás során feltehetően a különböző szériában, időpontban gyártott termékeket jelzik ezzel. A beltartalom teljes mértékben megegyezik.

Mitől függ a termék ára?

Függ a megrendelt mennyiségtől és a beszerzési ártól. A beszerzési ár ingadozik, mivel a termék beszerzése külföldről történik, így az aktuális valuta árfolyam függvényében változik. A mindenkori árat a vásárlás menüben találja.

Hogyan tudok rendelni?

Kapcsolatok menü pontban:

+36-20-9-187-008

+36-70-3-552-265

vranasat@freemail.hu

Skype: poppey1965

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet